Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Solcellepanel på Hytta?

Miljøtak lanserer solcelle integrert i Torvtak.  Det finnes mange forskjellige løsninger og utstyr. Men vi har i lang tid studert og prøve å finne frem til det ustyret som er mest lønnsomt for våre kunder.

Miljøtak har valgt å benytte paneler fra REC Solar, da disse er tilpasset for klimaet i Norge.  mer info om REC Solcelle panel

Miljøtak har valgt å benytte Micro inverter fra APsystem.  systemet har innebygget Optimaisere i inverteren, slik at solcellepanelen får lov til enhver tid produsere 100%.  Men dem innebygde optimaisere så  kan man forvente å få opp til 10%  høyere produksjon igjennom året.  Mer informasjon om  AP Microinverter

Når man skal investere i solcelle , så er det viktigste å tilpasse anlegget i forhold til gjennomsnittelig strømproduksjon.  Og ikke investere i hvor mye man kan montere på taket.  Miljøtak vil anbefale at på et hytte, så vil det normalt være mest økonomisk å investere i et anlegg som kan produsere mellom 2,56 og 3,84KWH.  Da vil man dekke det daglige behovet for strøm på hytta igjennom vår, sommer og høst. 

I kombinasjon med våres torvtakmembran, så kan vi levere anlegg ferdig montert til en fast pris. Vi har idag 2 pakke løsninger som vi anbefaler å benytte på fritidsbus.  (8 eller 12 panel)  

Enova gir idag også støtte til Solcelle panel på fritidsboliger.  

Ta gjerne kontakt for mer informasjon. 

bilde

Torvtak Ål

Det er montert 4 stk REC  N-Peak 320 Wp, og 1 stk Micro Inverter fra AP system. Anlegget er laget til på en garasje som det vart lagt torv på i 2004. Med membran fra Miljøtak. 

Sanntids produksjonen vises under.  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn